6 Şubat 2014 Perşembe

Penguen Spor Site Tanıtımı

Penguen Spor; güvenilir, hızlı ve ekonomik bir spor mağazasıdır. %100 güvenli alışveriş, Orijinal ürünler ve iade garantisi sunar. Ziyaretçilerine bir tık ile zevkli alışverişin imkanını yaşatır. Gelişmiş yapısı ile sanal mağazada ürünle ilgili net fikirler verir. Tüm spor malzemeleri İnternet Kullanıcısı yorulmadan ayağına kadar gelir. Müşterinin sadece parmağını oynatmasıyla ürün kapıda teslim edilir! Bir tıklama ile yapılan ziyaret sonucunda anında ilgi çeken kategorilerin gezilmesi ve olabildiğince fikir edinilmesi avantajı vardır.

Kategoriler üzerinde gezerken görsel algıyla gezinmeyi kolaylaştıran açılır-resimli menü büyük kolaylık sağlıyor. Bir başka kolaylık ise gezinmeyi seven ziyaretçiler için; indirimdekiler, en yeniler ve çok satanlar olarak genel ürün çeşitlerinde filtreleme ile üç kategori anasayfa üzerinde oluşturulmuş. Özel filtreleme olarak ise ?sizin için seçtiklerimiz? ve ?günün fırsatı? bölümleri kullanıcı avantajlarını öne çıkarıyor.

Penguen Spor kategorileri; Pilates, Step-Yoga-Aerobik, Kondisyon, Bar ve Ağırlıklar, Vücut Geliştirme, Boks ve Uzakdoğu Sporları, Sağlık ve Masaj, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Tenis, Voleybol, Spor-Hobi-Eğlence, Paten-Kaykay-Scooter, Yüzme ve Dalış Malzemeleri, Kalp Atış Monitörü, Bireysel ve Takım Sporları.

Penguen spor´un sağladığı bazı ürün markaları; Voit, Dunlop, Mikasa, Avessa, Valeo, YORK Fitness, Delta, Mitsuka, Yasaka, Polar, LTIS, SPALDING, FOX Fitness, Iron Body gibi bir çok markadır.

Tüm bunlarla beraber bir telefon ile anında müşteri desteği alınabilir. Kategorileme, ürün hakkında bilgi edinme ve kolay gezinme imkanı bulunan bir e-ticaret sitesi olarak Penguen Spor ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder