6 Kasım 2013 Çarşamba

Google + nişan - arama motoru seyretmek kadar sığır için bir çaba Meebo Google Buys

Google buys MeeboSosyal platform Meebo Google tarafından onların satın duyurdu. Anlaşma, bildirildiğine göre 100 milyon değerinde Google çekmek ve kullanıcıların kendi sosyal ağ içinde Google + aktif tutmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.


Meebo, bir anlık ileti hizmeti başladı ama sosyal yayıncı araçları içine genişletti. Reklamverenler ve yayıncılar kullanıcıları ile meşgul ve daha uzun bir süre için bağlı kalmak yardımcı olmak için birlikte çalışırlar.


2005 Yılında kurulan, Meebo, Mountain View, California merkezli ve yaklaşık 100 milyon web kullanıcılarının bir kitleye sahip. Onlar beri üzerinde risk sermayesi 70 milyon dolar artırdı.


Onların blog Alım duyurusu, Meebo yazdı, sonrası "Google ile birlikte, biz süper bizim koyulmasını ve hatta daha büyük ve daha yolları üzerinde kullanıcı ve Web sitesi sahiplerinin hem yardım çatlama almak için Jazz."


170 Milyon kişi Google + hesapları oluşturduysanız ve kullanımı zor bir durum olsa, nişan rakip sitesi, Facebook kesinlikle daha düşüktür. Kullanıcılar YouTube veya GMail gibi diğer hizmetler için kaydolduğunuzda Ocak 2012 yılında Google Google + hesap oluşturma zorunlu yaptı.


Biz her zaman gerçek hayatta olduğu gibi kullanıcıların paylaşmak içerik ve Web üzerinde diğerleri ile bağlantı kurmak yardımcı olmak daha iyi yollar arıyoruz, Google bir açıklamada. Sosyal yayıncı alet Meebo takımının uzmanlığı ile biz onlar-ecek var olmak büyük bir uyum ile Google Plus takım inanıyorum.


Sosyal ağ, 2012 büyümeye devam etmesi beklenmektedir; eMarketer, üzerinde 2011, 1.43 milyar insanlara sosyal ağ kullanıcılarının yüzde 19,2 artış öngörüyor. Pew Internet son zamanlarda Türkiyede Internet kullanıcılarının yüzde 65i sosyal ağ siteleri kullanan rapor.


2009 Yılından bu yana Google 16 milyar dolar ayarlamak için 140 şirket satın aldı. En büyük çok onların 12.5 milyar dolarlık Alım Motorola Mobility Holding olmuştur.


Güncelleştirmeleri (Günlük veya haftalık) bültenlerine kaydolun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder