1 Ekim 2013 Salı

BioNumbers - özel Biyoloji cevap arama motoru

Tüm E-çözümler projektör |





Dr. Ron, İsraildeki Weizmann Enstitüsünde bitki Bilimleri alanında çalışan bir özel arama motoru proje adlandırılmış BioNumbers sıfırdan inşa bana gösterdi Milo ile tanıştım. Kısa, BioNumbers bir birinin araştırma için yararlıdır ortak biyolojik sayılar koleksiyonudur. Örneğin, bir protein ortalama çapı 5 nanometre olduğunu.


Bu hafta, İsraile Blogger temsilci bilinen özel bir yolculuk gidiyorum. Biz çevresinde İsrail konsolosluğu tarafından İsrail ve burada yaşayan insanlar hakkında bilgi edinmek için alındı. -Weizmann Enstitüsü bugün gittim ve aşırı uzmanlar ile bir araya geldi alan, nanoteknoloji, alternatif sürdürülebilir enerji ve hatta bitki Bilimleri, ana sorumu yüzden ? açıkça, benim odak üzerinde hangi veritabanlarının araştırmalarınız için kullanırım aramasıdır.


Kafamın üstünde bir net bilgiler dinledim, yani yeni bir soğan gibi arabada kullanılan zaman hiç yağ değişimi daha gerektirecektir-merak ettim, molekül nasıl diğer bilim adamları ve araştırmacıların çalışmalarına yardımcı olmak için bu bilgileri kullanın. Nasıl araştırmacılar, verileri, alıntıları onların parmak keyif bilgi almak için birlikte hızlı çekebilirsin.


Profesör David Cahen ile konuştuğumda, bana Google arama motoru için ve onları ikna etmeye çalışıyor ile yaptığı toplantı hakkında söyledi diye bunu yapar. Aslında, orada web üzerinde bilgilerin çoğunu ya yanlış olduğunu veya yanlış kullanılan ortalama kişi var eğitmek için kişisel bir haçlı seferine var. Onun rüya arama motoru listelenen alıntılar ile doğru bilgi, geri, ne kadar enerji konusunda sorularınıza bu belirli bir miktarda yağ yakmaya tüketmek. Googlenın tüketiciler kendi güç tüketimi hakkında eğitmek için tasarlanmıştır kendi güç ölçer gibi enerji konularda bilgileri göstermek için yolda. Sorun, meslek Cahen göre her zaman doğru değildir.


Bence, Cahenın sorunu olduğunu Google olası bu sebep için özel veritabanıden binanın için kendi kaynaklarını ayıramıyor. Profesör Yahoonun patronu platform gibi araçlarını kullanın ve veri akışı için patron, onun amaç için de işe yarayabilir. Profesör zaman ve kaynak toplamak ve bu veriler için bir arama motoru besleme google adwords danışmanlığı yok ana konudur.


Ron Milo BioNumbers ile mi iş inanılmaz etkilendim. Ron Milo aslında ekleme ve düzenleme (neredeyse Wiki tarzında) onun uzmanlık veritabanına araştırmacılar, bir toplum inşa ediyor. Milonun ana konu onun "Proje" orada onun toplum olmaya başladı. Ne hemen akla gelen Google Coopun konular programı oldu. Ron Milo duymadım ki duymak ne kadar sinirli olduğumu söyleyemem. Bunu neden söyledim? Çünkü Ron Milo tam kişi Google bu hizmeti kullanmak istiyor. Ron, bu Google proje kolayca eklenebilir ve BioNumbers daha fazla farkındalık inşa yapılandırılmış bir veri kümesi inşa etti.


Neden bilincini BioNumbers aramak önemli. Google, olmak için bulmak ne kadar iyi olursa olsun hala yapısı verilere erişim sorunları vardır. Google Base, Google Blog aramak vb. gibi Google Coop Googlenın cevapları, biriydi. Yahoo BOSS veya arama maymun bu sorulara bir cevap değil. BioNumbers ChemiNumbers veya GeoNumbers gibi diğer dikey içine ve benzeri genişletilebilir. Uzmanlar bu özel veritabanları ve Google ve Yahoo bu araştırmacılar onlar-si olmak-veritabanı var cevaplar bilincini oluşturmak için araçlar üzerinde eğitmek için katkıda bulunmak için alma, Bütün Bilimler sürdürmek için inanılmaz derecede önemlidir. İki köprü oluşturma, arama motoru ve araştırmacılar için bir kazan-kazan s.





Tek sorun, kaynakları- ve kim bu kaynakları ile en iyi arama motoru hizmet edebilir. Ortalama bir tüketici ya da araştırmacılar? Bu durumda, araştırmacılar bu veri kümeleri oluşturmak ve onları beslemek için bir arama motoru lazım. Arama motorları daha iyi bu tür kuruluşların veri araştırmacıları bu aramak-ebilmek unlock onlar araçları hakkında eğitmek gerekir.


İle ilgili konular: Kanal: İçerik | Google: Özel arama motoru | Arama motorları: Akademik Arama motorları | Arama motorları: Cevap arama motorları | Yahoo: Arama Oluşturucu | Yahoo: Ara maymun


@sengineland izle





Bilim dünyası yapamadığımız o kadar çok var, kabul, bilim adamları hakkında bunlar genellikle onların yol, belki bir EDU düzeyinde bu-var olmak başarılı ayarlanmış öğrendim ironik bir şey


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Google #GoogleBirthday Piñata Logo & oyunu ile 15 doğum günü kutluyor


SSS: Tüm yeni Google "Sinekkuşu" algoritma hakkında


Googlenın bilgi grafiği karşılaştırmalar & filtreler Akıllı alır


Son arama-SMX Doğu başlar NYC Salı günü; Tüm erişim konferans ve ücretsiz Expo + geçer kullanılabilir


Apple haritalar iki kullanıcı arasında bir Havaalanı pist sürüş gönderir


Çalışması: Mobil arayanların yüzde 61i değiştirmek için hazır.


Google başka bir Binbaşı bağlantı ağ cezalandırılmış: Hayalet sırası 2.0


Sonrası PRİZMA, Google reklam tıklamaları tüm aramalar, güvenli yapmak için sessizce hareket doğruladı


PPC denemeye çalışma asla cesaret


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder