1 Ekim 2013 Salı

Mobil ticaret SEO iyileştirilmesi JQM kullanma

Tüm E-çözümler projektör |





Geçen ay, ben mobil ticaret ve sorunları kendi masaüstü içerik uyum çalışırken bu online perakendecilerin yüzü (veya daha kötüsü, onların çevrimdışı katalog) mobil web sitesine baktım. Ben sol-mobil site tasarımı, bu SEO performansı en üst düzeye çıkarmak için dilimleme ve içerik dicing seçeneklerinizi üzerinde büyük bir etkisi olabilir bu yana tekrar bir söz ile kapalı.


Kullanıcı ihtiyaçları ile başlayalım. Jacon Nielson, son zamanlarda içerik topakları lokma mobil kullanıcılar için en iyi onaylayan bir çalışma yayınladı. "Şüpheye düşerseniz, o ayrılmak" yaptığı konuşma paket servis yapıldı. Küçük ekran ve dalgalı bant genişliği ile kendi kişisel deneyim göz önüne alındığında, onun sonuç oldukça sezgisel görünüyor.


Ama lokma içeriği optimize etmek ve arama motorları için bu sayfaları tanıtmak bizim yeteneği ile çatışmalar. Anahtar kelimeler ekleme ve çekiş açısından çok çeşitli için olsun edebilmek için daha fazla kopya, daha az değil, ihtiyacımız var.


Amazon Mcommerce product pagesGeçen ay gördüğümüz gibi Amazon ürün bilgileri iki mobil sayfa içine böler.


Amazonun mcommerce site çok kısa bir sayfada açıklama sağlayarak ve ardından daha fazla ayrıntı için ikinci bir sayfaya bağlantı adwords reklam bu sorunu çözmeye çalışır. Bu kullanılabilirlik satifies ama her arama için ideal değil. İkinci sayfa içeriğe sahip, ancak ilk sayfa yetkilisi daha iyi bağlantı muhtemeldir.


JQuery Mobile (JQM), mobil siteleri ve Yerel uygulamalar arasındaki boşluğu kapatmak için inşa edilmiş bir JavaScript kütüphanesidir. Bu kitaplığa kullanıcı arabirim öğeleri yararlanan ve sorunsuz ekran ekran geçişleri sunan etkileşim için geldiğinde apps genellikle avantajına sahip.


Geri Nisan hala alpha ve ağır geliştirme altında iken, JQM arama motoru arsa üzerinde bir inceleme yayınladı. Sürüm 1.0 son olarak geçen ay başlatılan ve herhangi bir smartphone ? yapı bir kez işe app gibi yetenekleri sağlayan sözü yerine getiren, her yerde kullanın.


JQM belirli bir yönü bizim içerik sorunu çözmede yararlı olacaktır. Platform tasarımcıları içeriği indirmek için bekleyen bir kullanıcı tutmadan alma yeteneği veren bir telefona yeni Web sayfalarını yükleme seçenekleri sunar.


Bize ilgi seçeneği "İç bağlantılı sayfalar" denir JQM nereye sayfaları arasında "bağlantılar" sadece yeni içerik görünümü sürükleyin, bir büyük dosya olarak paketlenmiş birden çok sayfa sağlar.


Kullanıcı, yeni bir "sayfa" dolu- ama gerçekte, o sayfa görüntülenmek üzere bekleyen telefona zaten indirilmiş. SEO arama motoru örümcekleri de tek bir büyük dosya ? birini dizinlenebilir içeriği insana yakışır bir miktar var gibi görünüyor bu toplu küçük sayfaları indirecektir sebebidir.


YouTube Preview Image


Bu yetenekler mobil ticaret içerik geliştirmek için bir strateji ile birleştirmek ve sonuç-ecek var olmak sadece kolay, ama Google de bulmak kolay bir mağaza.


İle ilgili konular: Kanal: SEO | Nasıl yapılır: Mobil pazarlama | Mobil arama | Arama motorları: Mobil arama motorları | Arama Pazarlama: Mobil | SEO: Telefon arama


Yazar hakkında: Sherwood Stranieri Skypromote, Boston ve NYC, bir SEO ajansı çalışır ve 1998 yılından bu yana arama yapıyor. @SherwoodSEO Twitter onu takip edebilirsiniz. Sherwood Stranieri tarafından daha eşya görmek


@sengineland izle





Ben katılıyorum ve jQuery için mobil siteler, SEO değeri bir kenara seviyorum, ben "app gibi" mobil site vs ile gitmek çoğu iş için karar kolaylaştırılması görmek oluşturma (& Bakımı) mobil her işletim sistemi için bir app.


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bu Google için geldiğinde, Microsoftun Ballmer hala eski taktikleri ile eski savaşları mücadele ediyor


4 Yolları anıtsal boyutlardaki bir SEO felaketi önlemek için


MPAA: korsan içeriğe giden aramalar yüzde 82i Google gel.


Eğitim açık bir delil sıralamasında bu Google + sürücü gösterir.


Yeni Logo, kullanıcı Arabirimi, sayfa sıfır bağlantılar, anlık görüntü & Pole pozisyonu cevaplar Bing kazanımlar


Yahoo cevaplar için sosyal ve SEO değeri güncelleştirir.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


adwords reklam ajansı
facebook reklam vermek
facebook reklam
facebook reklamları
google adwords hesap yönetimi
google adwords reklam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder