1 Ekim 2013 Salı

İçerik dizinini çiftliklerden Blekko yasakları

Tüm E-çözümler projektör |





FarmTechCrunch raporları Blekko, SlashTag arama motoru, bazı "içerik çiftlikleri" onların dizinden tamamen yasaklanması cesurca bir hareket yaptı.


Zengin Skrenta, Blekkonın CEOsu yasağı bizimle bugün doğruladı. Blekko "en iyi 20 spam siteleri blekkonın dizinden tamamen bizim kullanıcılar tıklayın /spam sonuçları üzerinde temel." yasaklamaya karar verdi anlattı. Bu ehow.com, bir web sitelerine yapılan isteğe bağlı medyanın üst gelir içerir.


Zengin, bu hafta içinde Google Danny dinledikten sonra bu geldi açıkladı. Rich saldırıya birlikte adlı - bir ters slashtag / contentfarms bu izin aramalar bu siteler kendi arama kaldırmak için. Bugün, Blekko siteleri, tamamen onların dizinden bırak slashtag alakasız yapma kararı aldı.


Blekko kendi dizininden kaldırılan top 20 siteleri ehow.com, uzman exchange.com, naymz.com, activehotels.com, robtex.com, encyclopedia.com, fixya.com, chacha.com, 123people.com, download3k.com, petitionspot.com, thefreedictionary.com, networkedblogs.com, buzzillions.com, shopwiki.com, wowxos.com, answerbag.com, allexperts.com, freewebs.com ve copygator.com içerir.


Bu hareket tabii ki onların 2011 spam hedefi bu yıl çoğu içerik çiftlikleri ilan Google tepki oldu. Matt Cutts Google geçen haftaya kadar canlı bölümünü veya tümünü algoritma duyurdu. Ancak, büyük bir kısmı ehow.com ve diğer tipik "içerik çiftlikleri" var etkilenmemiş gibiydi. Bu başlattı algoritma içerik çiftlikleri ile ilgisi yoktu veya Google içerik çiftlikleri olarak bu siteleri sınıflandırmak değildir anlamına gelir.


PostScript: Tammy Frost, ehow ve isteğe bağlı medya için yazar Blekko için ayağa kalk ve onlar değil spam olarak isteğe bağlı medya siteleri olarak talep insanlar sormak için dışarı arama yayınlanmıştır. Dedi ki:


İle ilgili konular: Blekko | Kanal: SEO | İçerik çiftlikleri | SEO: spam


@sengineland izle





Böyle bir sağduyu çözüm ? Blekko teşekkür! Ay gecikmiş, ama sorun ciddiye büyük bir oyuncu harika. Kullanıcıların yasağı hedeflerini etkilemek çok akıllıca. Sonraki: nasıl bu tutun yasaklı oyuncular yasağı yasal siteler facebook sponsor reklam tıklayarak "anti-SEO" takım oluşturmak için organize ugh!


İçerik çiftlikleri yasağı nasıl düşünüyorsun? Ne içerik yasaklayan bir tek konuda çiftlikleri? İçerik çiftlikleri yasaklamaya karar verirken, sen-ecek bulmak içerik çiftlikleri yasaklayan bir içerik çiftlikleri yasağı için en iyi yollardan biridir. Uzmanlar içerik çiftlikleri yasağı için iyi bir neden içerik çiftlikleri içeriğinden kurtulmak için katılıyorum. LOL


Teorik olarak, güzel sesler ama birkaç sorguları gerçekleştirmek ve youllgörmek nasıl uzun kuyruk içerik eHow gibi siteler aslında yardımcı arama motorları, özellikle "nasıl" yazın sorgular: http://ugcseo.com/2011/02/01/blekko-banning-some-content-farm-sites/


Bu "belli ki tepki" Googlenın planları olduğunu sanmıyorum. Sadece iyi bir fikir olduğunu ve Blekko ileri ilk hareket ediyor. Google bu pisliği temizlemek için uzun bir zaman oldu ve bu bir öncelik şimdiye kadar yapılmış.


Potansiyel olarak daha geniş bir tartışma olduğunu içerik tarım ? tanımı üzerinde Wikipedia içerik bir çiftlik mi? Bir haber ajansı (tüm reklam geliri elde etmek için içerik üretmek) içerik bir çiftlik mi?


Tek belirleyici kriterleri ise haber ajansları belirleyen, iyi içerik çiftlik daha yüksek kalitede olarak algılanan ve nasıl? Bazı korkunç haber ajansları gördüm ve ben de bazı yararlı içerik çiftlik makaleleri gördüm.


Olarak SEO içerik çiftlikleri görmek isteriz kaldırıldı ve proaktif Hoşgeldiniz kalitesini korumak hareket eder. Ancak, böyle bir battaniye kural fiili uygulama hakkında ve (SERPs kalitesini görünüşte geliştirmek gerekir rağmen) için web bütünlük anlamını hiç de emin değilim.


Ian yükseltir bir nokta: için meşru bir sitenin içerik grubundan ayırmak nasıl? Gelen bağlantılar, belki? SEO tabii ki, bu oyunu iyi gitmiş.


Ian, kafasına çivi vurdu. Nasıl gamed cant bir şekilde kaliteli içerik tanımlamanız? Gelen bağlantılar? Kolayca hazırlamıştık. Kaliteli gelen bağlantılar? Belki, ama özyinelemeli mantık bu de yaban gelinciği zor yapabilirsiniz.


Algoritmaları bu konuda doğal olarak sınırlıdır. Güçlü yapmak için iyi bir iş inanılmaz ölçekte; verilen her durumda ve oyun insan editörler olmayan yollarla tabi mükemmel bir iş yapmak için yeterince güçlü değil.


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bu Google için geldiğinde, Microsoftun Ballmer hala eski taktikleri ile eski savaşları mücadele ediyor


4 Yolları anıtsal boyutlardaki bir SEO felaketi önlemek için


MPAA: korsan içeriğe giden aramalar yüzde 82i Google gel.


Eğitim açık bir delil sıralamasında bu Google + sürücü gösterir.


Yeni Logo, kullanıcı Arabirimi, sayfa sıfır bağlantılar, anlık görüntü & Pole pozisyonu cevaplar Bing kazanımlar


Yahoo cevaplar için sosyal ve SEO değeri güncelleştirir.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


adwords uzmanı
facebook reklam maliyeti
facebook reklam
google adwords uzmanı
google reklam ajansı
googleda birinci sayfa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder